Ik wil een infosessie
volgen
Back to the news

Online infomomenten voor onderwijs

De Samenlevingsdienst biedt een oriënterend en activerend engagement voor leerlingen die nog wat tijd en ruimte nodig hebben voordat ze een definitieve studie- of jobkeuze maken, voor zij die schoolbanken even helemaal beu zijn of voor degenen die echt op zoek zijn naar een tussenjaaractiviteit met maatschappelijke meerwaarde.

We organiseren een online infomoment voor alle professionals die jongvolwassenen begeleiden aan het einde van hun middelbare schoolloopbaan om hen te informeren over het traject van de Samenlevingsdienst.  Ideaal om nog mee te pikken voor de klassenraden en oudercontacten!
Het volgende infomoment vindt plaats op donderdag 20 juni, 12u10 (lunchsessie) en inschrijven via deze link.

Deel het gerust met andere collega's die bezig zijn met studiekeuze, leerlingenbegeleiding of andere relevante projecten!

Geïnteresseerd, maar lukt het niet om deel te nemen? Laat het weten via het inschrijvingsformulier en duid aan: "Ik kan niet deelnemen, maar ben wel geïnteresseerd en ik krijg graag meer informatie."!

Aarzel niet om ons te contacteren met vragen of ideeën. Je kan de contactpersoon van jouw regio, steeds bereiken via onderstaande gegevens.

janne.decresson@samenlevingsdienst.be - 0484 20 38 66 - Vlaams-Brabant, Limburg, Brussel (NL)

viktor.elsemans@samenlevingsdienst.be - 0484 93 18 05 - Antwerpen

thibo.dirven@samenlevingsdienst.be - 0488 34 59 28 - Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

Lees hier alvast enkele getuigenissen van onze jongeren!